Kern Coaching Online

Workshop Moeiteloos Manifesteren

Visie

In deze workshop wordt uitgegaan van het concept dat succes en geluk onderhevig zijn aan bepaalde wetmatigheden en dat je als mens je eigen werkelijkheid creëert: alles in je leven is een antwoord op iets wat jij bewust of onbewust uitzendt.
In deze workshop leer je hoe je je voordeel kunt doen met deze wetmatigheden.

Inhoud workshop

Tijdens deze dag werk je met iets concreets dat je in je leven wilt bereiken. Je gaat op een aantal creatieve manieren aan de slag met de essentie van wat jij als succes wilt behalen. Je onderzoekt de bouwstenen van je successtrategie tot nu toe, en bekijkt waar aanpassing gewenst is. Zo onderzoek je beperkende overtuigingen, die je tot nu toe hebben weerhouden om het al in je leven te hebben. Nadat je deze hebt geaccepteerd, kun je ze loslaten en transformeren in een meer ondersteunende en geef je jezelf meer kracht.
Door je intentie neer te zetten dat je je doel wilt bereiken, bereid bent te doen en te laten wat nodig is, kun je op een alerte manier gefocust blijven op wat er gebeurt op de weg naar je doel. Als je daarnaast de details van het proces aan het universum overlaat, ben je ‘onthecht gehecht’ en bewandel je de weg van moeiteloosheid.

Tijdens deze dag komen de volgende aspecten aan de orde:

 • Door creatief visualiseren gebruik je je natuurlijke verbeeldingskracht om een beeld te maken van iets dat je wilt bereiken. Dit werkt krachtig.
 • Wat aandacht krijgt groeit. Door met affirmaties te werken geef je dagelijks op een positieve manier aandacht aan wat je wilt bereiken.
 • Waardering en dankbaarheid. Ook wel de wet van vermeerdering genoemd. Door aandacht te geven aan wat je al hebt, en wat je vandaag hebt bereikt, zal dit vermeerderen.
 • Door succes te verwachten zend je een bepaalde energie uit. Energie is magnetisch en heeft de neiging om energie van overeenkomstige hoedanigheid en trilling aan te trekken. Ook gedachten en gevoelens hebben hun eigen magnetische energie. Leer de kwaliteit van je gedachten te verhogen.
 • Sta open voor kansen. Als ze langskomen, benut ze dan en maximaliseer hun effect.
 • Luister naar je intuïtie en pas manieren toe om je intuïtie te versterken.
 • Het neerzetten van een concreet doel geeft je richting en helpt je het te bereiken.
 • Bij tegenslag is het belangrijk toegewijd te blijven aan je doel, en aan de hand van een aantal probleemoplossende vragen de juiste actie te nemen. Bedenk dat het verschil tussen iemand die succes heeft en iemand die faalt, is dat degene die succes heeft de moed heeft gehad vaker te falen, ervan te leren en door te gaan.
 • Je (lichaams)houding en presentatie kunnen het gevolg zijn van een gevoel, maar ook het uitgangspunt.
 • Gebruik enthousiasme, het werkt aanstekelijk! De Griekse betekenis ervan is “de inspiratie in onszelf” . Enthousiaste mensen zijn aantrekkelijk voor anderen.
 • Gebruik ‘succestaal’ : dit is vooral belangrijk voor je innerlijke dialoog, en ook in je gesprekken met anderen.

Een dag om je plannen stevig neer te zetten en je te laten inspireren door de trainer en je groepsgenoten.

Praktische gegevens
Datum:
zaterdag 24 mei en zaterdag 11 oktober 2014.
Tijd:
10.00 u. – 17.00 u.
Plaats:
Gouda
Prijs: 
€ 125,00 inclusief materiaal, koffie/thee en B.T.W

Kijk voor kosten, data en tijden op de Agenda. Bel voor meer informatie met 0182-672979 of mail naar info@kerncoaching.nl


Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes